Google Adwords Partner - 7it ApS

 

 

 

Google Adwords

Vi hjælper dig med at blive synlig på nettet!

Med en aftale hos 7it om at blive synlig på nettet med Google Adwords, øger du dine muligheder for at få resultater. Som Google Partner er 7it både uddannet i og har erfaring med Google Adwords, Analytics og mange andre Google tools.

Vi holder også hele tiden øje med hvad der rør sig af nye ting hos Google, og hvad der generelt sker på nettet af tiltag og trends. Samtidig bliver vi løbende holdt opdateret af Google, der sørger for særlig træning og seminarer for deres Partners.

 

 

 

Hvad du ønsker skal du få

Ønsker du blot en hjemmeside på Internettet der kan give dine kunder informationer om jeres ydelser eller produkter, eller ønsker du at fremtidige kunder kan finde din virksomhed når de f.eks. søger på Google? Kort sagt, vil du være synlig på nettet?

Online markedsføring handler grundlæggende set om at blive set på Internettet af potentielle eller eksisterende kunder. Uden effektiv annoncering på nettet risikerer man at tabe kampen om online kunderne. Det er derfor vigtigt at man lægger en strategi for hvordan man vil præsentere sin virksomhed på nettet. Men det handler også om hvordan du hjælper din kunde videre på din hjemmeside.

Med den rette partner kan optimering af Google Adwords sammen med den rigtige opsætning på din hjemmeside, vise sig at være den bedste markedsføringsinvestering en virksomhed kan foretage, og annocerne på Google kan (læs: skal) tjene sig selv hjem mange gange.

For at være synlig på Google, kan du se din hjemmeside som dit udstillingsvindue. Men en hjemmeside er meget mere end et udstillingsvindue. Det er også dit katalog eller brochure, din reception, dit salgslokale. Det er her du byder din kunde velkommen, får dem til at føle sig hjemme, og giver dem lyst til at handle med dig.

 

7it har hjulpet mange til at blive synlige på Google med professionel Adwords rådgivning og administration, samt analyse og rådgivning omkring hjemmeside og landingpages. Skal vi også hjælpe dig?

Udfyld vores kontakt formular, eller ring til os på 42160748.

Hvorfor ikke gøre det selv?

Der er bestemt ikke noget i vejen for selv at håndtere sin Adwords. Det er ikke raketvidenskab, og hos 7it opfordrer vi vores kunder til at sætte sig godt ind i hvad der er af muligheder med Adwords.

Selvom Adwords ikke er raketvidenskab, er det dog meget omfattende og mulighederne er mange. Det kan derfor være meget tidskrævende selv at sætte sig ind i alt hvad der skal til for at administrere sin Adwords konto optimalt.

I virkeligheden køber du 7it's tid! Vi sparer dig for at bruge tid på at lære Adwords at kende. Og vi sparer dig for at bruge tid på i hverdagen, at holde øje med om dine annoncer nu kører optimalt og du får mest muligt udbytte af din investering.

Derudover kan vi hos 7it hjælpe dig med integration til dine egne systemer, med statistik fra Google Analytics eller andre analyseværktøjer, og vi kan som Google Partner rådgive dig i de muligheder der er med Adwords og andre former for markedsføring på nettet.

Vi opfordrer dig til at læse Googles vejledning til samarbejde med tredjeparter. Her kan du læse lidt om hvad Google anbefaler dig at være opmærksom på, når du vælger en tredjepartspartner til at hjælpe med Google annoncering som Adwords.

Hos 7it vil du ALDRIG være i tvivl om hvad du betaler til Google, og hvad du betaler til 7it for vores eksperthjælp.

 

 

 

Er Adwords ikke markedsføring?

Annoncer på nettet kunne man mene hører mere hjemme hos reklamebureauerne, og ikke hos softwareudviklere. Virkeligheden er det nok mere den, at det er noget midt imellem.

Reklamehusene har måttet ansætte softwareudviklere og andre IT folk, for at forstå hvordan de vrider deres forretning til også at omfatte online medier. Teknikkere som os, har måtte uddanne os i markedsføring og salg, for at forstå hvordan vi kan udvikle den rigtige form for annonce til vores kunder.

Adwords med 7it

Hos 7it laver vi ikke fastprisaftaler på Adwords. Vi er din IT partner, også når det drejer sig om markedsføring på Internettet. Vi laver alt lige fra den grundlæggende og nødvendige hjemmeside til optimering i de gængse søgemaskiner (SEO) som Google, BING eller andre, så det passer til den annonceringsplan du ønsker.

Vi tager en fast pris, afhængig af det ønskede engagement, og så sørger vi for at opsætte og administrere din Google Adwords konto, med fokus på at nå dine mål. Selve prisen for annoncerne, betales direkte til Google. På den måde, får du fuldt udbytte af dine annoncekroner, hvilket kan være svært at gennemskue hvis du har en fastprisaftale.

Kontakt 7it

 

 

 
 

7it ApS - Kirkebjerg Allé 88 - 2605 Brøndby - +4542160748 - CVR: 36945869